• Home
  • 4 suosituinta verkkosivustoa, joille voit ladata omia kappaleitasi

4 suosituinta verkkosivustoa, joille voit ladata omia kappaleitasi

Laulaminen on jotain, jota ihmiset rakastavat, aina taitavista laululintuista musiikkiin vähemmän taipuvaisiin. Ja tämän päivän modernilla tekniikalla hyvän laulajan löytäminen toisesta maailmankolkasta ei ole niin vaikeaa. Tämä johtuu siitä, että siellä on paljon verkkosivustoja, joille ihmiset voivat ladata tallennettuja kappaleitaan ja jakaa niitä muulle maailmalle. Oletko hyvä laulamaan? Pidätkö omien laulusessioiden äänittämisestä? Tai ehkä olet kirjoittanut kappaleen ja äänittänyt sen musiikkistudiossa? No, tässä on joitain hyviä verkkosivustoja, joilla voit esitellä laulutaitosi.
YouTube
YouTubessa kuka tahansa voi luoda oman kanavansa ja ladata siihen omia videoita. Tämän sivuston ansiosta monet hyvät laulajat tulivat tunnetuiksi kaikkialla maailmassa. Yksi hyvä esimerkki on Justin Bieber. Hänen äitinsä vain latasi videoita tästä laulavasta pojasta ja hän alkoi saada valtavasti faneja. Melko pian hän pystyi allekirjoittamaan merkittävän levytyssopimuksen kuuluisan julkkiksen Usherin kanssa, ja loppu on historiaa. Muita suosittuja laulajia, jotka tulivat tunnetuksi YouTuben kautta, ovat BoyceAvenue Band, Christina Grimmie, Charice Pempengco ja Alexa Goddard.
Soundcloud
Toinen suosittu alusta, jossa hänen laulukykynsä voi esitellä, on Soundcloud. Tälle verkkosivustolle voidaan ladata tallennettuja ääniä ja tehdä niistä julkisia. Sillä ei ole väliä, onko kappale nauhoitettu matkapuhelimella vai äänitysstudiossa. Soundcloudilla on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa, ja siksi ei ole yllätys, että niin monet raa’at kyvyt saavat sen takia oman levy-yhtiösopimuksen. Lisäksi jokainen kuuntelema kappale ja jokainen Soundcloudiin lataama kappale raportoidaan YouTubelle. Näin ollen ei voi olla vaikeaa esitellä hänen kykyjään Internetissä.
KATTI
MOG on myös toinen sivusto, joka on samanlainen kuin Soundcould. Tällä sivustolla voi olla myös musiikillinen kokoelma omia äänitettyjä kappaleita ja hänen ystävänsä pääsevät kuuntelemaan sitä. Jos sinusta tulee “moggeri”, muutkin liikkujat voivat tarkistaa jokaisen kuuntelemasi kappaleen. Musiikkimaku voidaan siis ehdottomasti määrittää moggerin avulla. Viime aikoina yhä useammat ihmiset ymmärtävät musiikkistudioiden äänittämisen ja kappaleiden editoinnin tärkeyden ennen niiden lataamista Moggeriin. Hyvien vaikutelmien saamiseksi on erittäin tärkeää tallentaa hyvällä tallennusmateriaalilla.
Tilani
Myspacesta tuli suosittu useita vuosia sitten. Vaikka sen suosio on laskenut viime vuosina, se on silti hyvä verkkosivusto, jossa voit esitellä tallennettuja kappaleita. Tässä verkkoyhteisössä ei vain voi jakaa äänitiedostojaan, vaan hän voi myös jakaa musiikkivideoitaan. Siten se voi silti olla hyvä alusta kenelle tahansa löytää kykynsä. Niin monet paikalliset ja itsenäiset musiikkibändit eri puolilta maailmaa saavat seuraajia MySpacen avulla.