• Home
  • 5 parasta ladattavaa sovellusta ennen kellarin remontointia

5 parasta ladattavaa sovellusta ennen kellarin remontointia

Joillekin ihmisille kellarin kunnostaminen voi olla melko hankalaa. Se ei ole yhtä helppoa remontoida kuin keittiö, makuuhuone tai mikään muu kodin alue. On niin monia korjaustekijöitä, jotka on otettava huomioon. Siksi on erittäin tärkeää saada kaikki tiedot kellarin suunnittelusta, jonka voit saada ennen kunnostusprojektin aloittamista. Jos sinulla on älypuhelin, tässä on joitain sovelluksia, jotka voit ladata auttamaan sinua kellarin remontissa.
Merkitse soittamalla
Mark on Call on yksi parhaiten arvioiduista sovelluksista sisustussuunnittelun maailmassa. Tämä auttaa paljon tilansuunnittelussa. Sinun on varmistettava, että kaikki elementit, jotka aiot laittaa kellariisi, sopivat juuri oikeaan. Sen avulla voit luoda virtuaalisen suunnitelman kellaristasi tarkalla mitolla. Saatavilla on myös tilausnahoja erilaisiin kalusteisiin, jotta saat käsityksen siitä, miltä kellarisi näyttäisi remontin jälkeen. Se on saatavilla alle kolmella dollarilla.
Koti 3D
Jos haluat saada 3D-virtuaalinäkymän kellaristasi, sinun kannattaa harkita Home 3D:n hankkimista. Tämä sopii täydellisesti niille, joilla on vaikeuksia visualisoida, miltä heidän kellarinsa näyttää, kun heidän suunnitteluideansa on toteutettu. Virtuaaliset kalusteet ja jopa ovet ja ikkunat voidaan vetää virtuaalisen kellarin poikki. Kun olet viimeistellyt kellarisuunnitelmasi ja olet vihdoin tyytyväinen niihin, voit aina tallentaa ne sähköpostiisi tai jopa tallentaa ne Dropboxiin.
SnapShop
Toinen mahtava sovellus, jonka voit tarkistaa, on SnapShop. Tämä sovellus auttaa sinua myös visualisoimaan kellarisi. Pidät vain puhelintasi ylhäällä kellarissasi ja vedät ja pudotat kalusteet näytölle, jolloin näyttää siltä, että huonekalut ovat todella kellarissasi. Kalusteet ovat saatavilla sovelluksesta ja voit saada jopa ne, jotka ovat verkkohuonekalukauppojen luetteloissa. Snapshop on ehdottomasti yksi parhaista sovelluksista, jotka voit saada ennen kellarin remonttia.
Houzz-sisustusideoita
Sinun tulisi myös harkita Houzz-sisustusideoiden hankkimista. Se on ilmainen sovellus, jonka avulla voit katsella tonnia sisustussuunnitteluun liittyviä valokuvia. Näistä valokuvista voit kopioida hyviä suunnitteluideoita. Voit jopa luoda omia ideoitasi saamalla inspiraatiota näistä kuvista. Jos olet huolissasi siitä, kuinka monta valokuvaa pääset katsomaan, on vain yli satakaksikymmentätuhatta valokuvaa, joista voit saada suunnitteluideoita.
Arkkitoninen
Architonic on sovellus, joka on suosittu arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa, mutta sen käyttämisestä olisi myös hauskaa. Sillä on tietokanta, jonka avulla voit tutkia yli 140 000 tuotetta, joita voit käyttää kellarin kunnostukseen. Ja jos tarvitset suosituksia ostosmahdollisuuksista lähellä aluettasi, sinuun otetaan yhteyttä sähköpostitse. Sovellus on saatavilla sekä iPad- että Android-käyttäjille.