• Home
  • 5 parasta ohjelmaa, joita voit katsoa Internet-TV:stä, jos haluat kunnostaa kellarisi

5 parasta ohjelmaa, joita voit katsoa Internet-TV:stä, jos haluat kunnostaa kellarisi

Oletetaan, että suunnittelet pian kellarisi remonttia. Kellarin remontointi voi olla melko hankalaa. Yksi parhaista tavoista oppia olemaan hyvä kellarin sisustussuunnittelija on katsoa televisiota. Kyllä, putkesta voi oppia sisustusvinkkejä! Tämä tapahtuu useiden upeiden kodinparannusohjelmien kautta! Katso nämä ohjelmat televisiostasi. Älä huoli, jos et ole kuullut joitain näistä esityksistä. Jos sinulla on Internet-TV, voit käyttää niitä helposti.
• Suunnittelu pienellä hinnalla – Kellarin saneerausprojektit voivat olla melko kalliita, varsinkin jos et ole varovainen menojesi kanssa. On hyvä, että voit katsoa sellaisen ohjelman kuin Design on a Dime. Tässä esityksessä opit tekemään hyviä kellarin kunnostusprojekteja kuluttamatta liikaa rahaa. Tässä esityksessä kaikki projektit tehdään tuhannen dollarin budjetilla. Kellarin remontin ei tarvitse olla kallista.
• Tämä vanha talo – Tämä on yksi vanhimmista kodin kunnostus-TV-ohjelmista. Onneksi voit silti katsoa monia sen jaksoja Internet-TV:n kautta. Tässä esityksessä saat paljon kauneusideoita, mutta ei vain sitä. Saat myös ideoita siitä, mitä kysymyksiä sinun tulisi kysyä urakoitsijalta tai jopa mitä materiaaleja projektissasi tulisi käyttää. Suurin osa tässä esityksessä kauniista kodista on melko vanhoja. Joten jos sinulla on vanha koti, rakastat tätä esitystä.
• Remonttitodellisuudet – Toinen hyvä esitys, jota voit katsella, on Renovation Realities. Tästä esityksestä erottuu muiden lajiensa joukossa se, että se todella keskittyy remontin realiteetteihin, mukaan lukien vaikeudet ja kustannukset. Muut kodin kunnostusohjelmat saavat vaikutelman siltä, että kellarin remontointi on helppoa. Jos haluat realistisen esityksen, sinun tulee katsoa tämä. Se on yksi tämän päivän suosituimmista kodin kunnostusohjelmista.
• Sweat Equity – Koristelet kellarisi tai minkä tahansa talosi osan, koska pidät sen näyttävän kauniilta. Mutta jotkut ihmiset investoivat koristeluun paitsi kauneuden vuoksi. He investoivat kalliisiin koristeisiin, koska he uskovat, että niistä olisi pian hyötyä, kun he myyvät kotinsa. Jos tämä on tavoitteesi, sinun tulee tarkistaa Sweat Equity. Tämä esitys auttaa sinua määrittämään, mitkä projektit lisäisivät eniten arvoa kotiisi.
• Extreme Makeover: Home Edition – Saatat olla tuttu Extreme Makeover -ohjelmasta, jossa yksinkertaiset ihmiset pukeutuvat ja kaunistautuvat. No, siitä on kotiversio. Kotiversiossa koti käy läpi äärimmäisen muutoksen. Sisustussuunnittelijaryhmä on vastuussa rumien talojen muuttamisesta sellaisiksi, joissa kuka tahansa haluaisi asua. Hanki näkemyksiä siitä, miten he tekevät remonttinsa ja soveltavat niitä kellariprojektiisi. Tämä esitys voi olla varsin hauska, ja siksi monet ihmiset rakastavat katsoa sitä.