• Home
  • 5 parasta henkilökohtaisen rahoituksen Android-sovellusta, joita sinun pitäisi kokeilla

5 parasta henkilökohtaisen rahoituksen Android-sovellusta, joita sinun pitäisi kokeilla

Hyvä tapa välttää rahankulutus tarpeettomiin asioihin on seurata talouttasi. Periaatteessa, jos seuraat tulojasi ja menojasi päivittäin, voit tehdä parempia taloudellisia päätöksiä, säästää rahaa pitkällä aikavälillä ja hallita budjettiasi viisaammin. Onneksi sinulle on olemassa pari Android-sovellusta, jotka ovat erinomaisia henkilökohtaisen rahoituksen suhteen. Tässä on 5 huomion arvoista sovellusta.
Personal Finance Manager Lite.
Yksi parhaista taloushallinnon sovelluksista, Personal Finance Manager Lite voi auttaa sinua pitämään kirjaa kaikista kuluistasi ja tapahtumistasi helposti ja tyylikkäästi. Google Playn 4 tähden ja monien myönteisten arvostelujen ansiosta tämä sovellus on varmasti hyödyllinen päivittäin, koska sen avulla voit helposti lisätä, muokata tai poistaa tulo- ja kulutapahtumia. Lisäksi siinä on varmuuskopiointi- ja palautusominaisuus, ja mikä parasta, se on myös täysin ilmainen!
Henkilökohtainen talouspäällikkö.
Toinen erinomainen sovellus, joka on myös ilmainen, Personal Finance Manager antaa sinun luoda viikoittaisia ja kuukausittaisia budjetteja ja seurata tapahtumiasi ja kulujasi saadaksesi selville, missä voit säästää rahaa. Voit myös luoda erilaisia alaluokkia tarpeidesi mukaan ja varmuuskopioida tietosi Google Driveen. Monet käyttäjät, jotka ovat arvostelleet tämän sovelluksen, sanovat, että se on intuitiivinen, tehokas ja helppokäyttöinen, joten sinun on kokeiltava sitä!
Personal Wallet Manager.
Jos olet kiinnostunut korkealaatuisesta sovelluksesta, jolla on monia myönteisiä arvosteluja Google Playssa, Personal Wallet Manager on sinulle paras. Tämän sovelluksen avulla voit selvittää, kuinka paljon rahaa olet käyttänyt eri tuotteisiin tiettyinä hetkinä päivästä, sen avulla voit suunnitella erilaisia kuluja ja tapahtumia tulevaisuudessa ja sen avulla voit myös luoda ennalta määritetyn budjetin ja pysyä sen sisällä. Lisäksi voit viedä tietosi .xls-tiedostoina, muokata niitä ja tuoda ne takaisin sovellukseesi. Kokeile niin et tule katumaan.
Henkilökohtainen talous.
Samanlainen sovellus erittäin houkuttelevalla käyttöliittymällä on Personal Finance. Se tarjoaa samat ominaisuudet kuin muut henkilökohtaisen taloushallinnon sovellukset, mutta sen avulla voit myös valita haluamasi valuutan, mukauttaa käyttöliittymän mieltymystesi mukaan ja luoda yhteenvetoja maksuista ja tapahtumista paremman ja helpomman analyysin mahdollistamiseksi.
Henkilökohtainen talous.
Ehkä paras sovellus Google Playssa henkilökohtaisen rahoituksen suhteen, tämä sovellus on saanut jo paljon myönteisiä arvosteluja ja sillä on tällä hetkellä 4 tähteä. Sen avulla voit seurata luottokorttejasi, nähdä kuukausittaiset ja viikoittaiset tilinpäätökset ja nopeasti lisätä, muokata ja poistaa tapahtumia ja kuluja käyttäjäystävällisen ja intuitiivisen käyttöliittymän avulla.
Parasta näissä Android-sovelluksissa on se yksinkertainen tosiasia, että ne ovat täysin ilmaisia, ja ammattimaisten talousneuvojien avulla ne voivat auttaa sinua säästämään enemmän rahaa tulevaisuudessa ja hallitsemaan paremmin taloutta.