• Home
  • 4 parasta sovellusta korkealaatuisten kappaleiden tallentamiseen

4 parasta sovellusta korkealaatuisten kappaleiden tallentamiseen

Oletko koskaan yrittänyt äänittää itseäsi laulamaan? Se on hauskaa, eikö olekin? Ja jos olet todella pitänyt tallenteestasi, voi olla houkuttelevaa jakaa se muille ihmisille Youtuben, Facebookin tai Soundcloudin kaltaisten sivustojen kautta. Älä pelkää jakaa laulutaitojasi muulle maailmalle. Loppujen lopuksi niin monet ihmiset ovat muuttuneet ei-ketään julkkiksiksi vain siksi, että he ovat ladanneet kappaleitaan Internetiin. No, jos haluat jakaa äänesi verkossa, on tärkeää, että nauhoitat hyvillä tallennustyökaluilla. On hyvä asia, että on olemassa useita sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua saamaan hyvän tallennusistunnon. Tässä on neljä parasta esimerkkiä:
SutdioApp
Yksi hyvä sovellus on Krasidy LLC:n kehittämä StudioApp. Liitä mikrofoni älypuhelimeesi ja voit aloittaa korkealaatuisten tallenteiden tekemisen. Se on neljän raidan tallennin, joten voit työskennellä neljän eri raidan kanssa samanaikaisesti. Voit esimerkiksi ladata lempikappaleestasi selkeän miinus yksi äänen ja yhdistää sen selkeään lauluäänestäsi. Tälle sovellukselle on ilmainen versio, mutta tallennusaikasi on rajoitettu. Joten mene täysversioon. Paketin mukana tulee myös ammattitaidolla tuotettuja taustakappaleita.
Beatmaker
Beatmaker on suosittu sovellus yksinkertaisesti siksi, että sitä on erittäin helppo käyttää. Tämän sovelluksen avulla voit olla oma DJ. Muuta nauhoitteidesi äänentoistoa kuudentoista liipaisintyynyn avulla. Voit jopa lisätä tehosteita kappaleisiin, jos haluat. Se on niin helppokäyttöinen, että isommatkin lapset viihtyvät sen kanssa. Se ei kuitenkaan ole halpaa, ja se on myös jotain, joka ei ehkä täytä niin monen musiikinteon harrastajan odotuksia. Siitä huolimatta ihmiset voivat nauttia siitä, jos he vain haluavat muokata tallenteitaan helposti.
RTA
RTA on sovellus äänisuunnittelijoille tai kaikille, jotka ovat todella huolissaan tallennettujen istuntojen viimeistelystä. RTA tai Real Time Analuzer mahdollistaa taajuuksien näkemisen tietyssä äänessä. Ja tämän ominaisuuden avulla hän hallitsee helposti ääntään, jotta se voidaan hallita parhaalla mahdollisella tavalla. Jopa äänekkäitä, live-istuntoja voidaan muokata helposti RTA:n avulla. Se on kuitenkin saatavilla vain iPhone 3G:lle. Hyvä uutinen on, että se on saatavilla vain alle kymmeneen dollariin. Tämä hinta on erittäin alhainen, varsinkin jos vertaa sitä muihin oikeisiin RTA-laitteisiin, joilla ihmiset hallitsevat kappaleitaan.
Autotallibändi
Toinen mahtava sovellus, jota kannattaa kokeilla, on Applen kehittämä GarageBand. Tämän sovelluksen avulla et pääse työskentelemään vain neljän kappaleen, vaan kahdeksan kappaleen kanssa. Siinä on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä sisäänrakennetuilla virtuaaliinstrumenteilla. Tämän sovelluksen avulla voi todella olla oma bändi. Monet ihmiset, jotka esittelevät tallenteitaan mediasivustoilla, kuten Soundcloud, käyttävät Garagebandia. Tämä sovellus on kiistatta yksi suosituimmista ja tehokkaimmista sovelluksista muusikoille nykyään.